fugit
Actualitate

Scandal în Poliție! Fugit din arest, găsit acasă la iubita polițistă

O polițistă din Călărași s-a îndrăgostit de un bărbat acuzat pentru tentativă de omor, a fugit din arestul de la domiciliu. Aceasta ar fi încercat să-l ajute pe omul pe care îl iubea, chiar dacă sfidase legea.

O polițistă din Călărași s-a îndrăgostit de un bărbat aflat în arest la domiciliu și cercetat pentru tentativă de omor. Un vecin a aflat despre idila celor 2 și a sunat la 112. Iubitul polișistei fugise din arestul la domiciliu pentru a petrece timp cu aceasta.

Oamenii legii au găstit pe poliţista proaspăt angajată în MAI, în vârstă de 24 de ani, într-un imobil cu bărbatul care a fugit de la arestul de la domiciliu. Superiorii poliţistei au dispus cercetarea disciplinară în cazul acesteia.

Poliția din orașul Budești (județul Călărași), unde a avut loc această întâmplare stranie, a emis deja un comunicat despre cele întâmplate. Ancheta se află acum în desfășurare, potrivit Observator.

O altă polițistă s-a îndrăgostit de un interlop

Și o femeie ofițer angajată a Penitenciarului Mărgineni și-a dat demisia din funcție pentru a continua relația cu un interlop din Bârlad. El era cunoscut drept cel mai periculos traficant de droguri din cluburile bucureștene. Acesta fusese acuzat de omor calificat, trafic de droguri, prostituție, șantaj și evaziune fiscală.

fugit

Interlopul a colaborat și cu comisarul de poliție Robert Badea, fost rugbist la Sportul și Dinamo, și comisarul Gheorghe Napoleon, antrenor de box la CS Dinamo. Bejan a făcut primii bani din proxenetism în Elveția, Italia, Franța, Germania, Marea Britanie și Spania. El își pândea victimele în cluburile de lux din Capitală.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a spus că polițista a fost „premiată” cu majorarea cu 50% a salariului, pe o perioadă de trei luni. Ea ar fi fost o angajată model, dar dragostea i-ar fi luat mințile.

Interlopul a fost eliberat din arestul preventiv pe 13 august 2022, iar polițista a renunțat la tot pentru el. FSANP a făcut o plângere către directorul General al Administrației Penitenciarelor, în care se cere investigarea situației.

„Însă, în scurt timp idila cu infractorul s-a destrămat, iar femeia ofițer iși dorește reîncadrarea în sistemul penitenciar”, anunță sindicatele din penitenciar.

blank