Şoşoacă
Featured, Politic

Scandal în Parlament, la moțiunea de cenzură. Şoşoacă a pus un sac negru în fața premierului

Senatoarea Diana Şoşoacă a afirmat că actualul Guvern este inimaginabil de distrugător pentru poporului român şi a adăugat că Florin Cîţu şi membrii Executivului au urme de sânge pe mâini, referindu-se la morţii de COVID-19, cifrele deceselor nefiind cele reale. Ea a început discursul parafrazându-l pe Ion Luca Caragiale: „Ai uitat neică că e senator Şoşoacă, ai uitat neică de senator Şoşoacă şi o să îţi trag o revoluţie de o să mă pomeneşti”.

„Voiam să îi spun domnului Orban că, dacă îmi acordă 2 – 3 minute, îl ajut să scape de domnul Cîţu. Am auzit aici de o dictatură care va dura cel puţin 10 ani. Eu vreau să îl parafrazez pe Caragiale – Ai uitat, neică, că e senator Şoşoacă, ai uitat neică de senator Şoşoacă şi o să îţi trag o revoluţie de o să mă pomeneşti. Trecând de la umor, că asta face românul râde când e rău, ideea este că această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. Mă uitam pe GPS să văd unde sunt autostrăzile pe care pot să le schimb de o să mă rătăcesc prin ele ca să ajung la Iaşi, în circumscripţie. Mă uitam să văd unde este PIB, apropos deficit 9,7% din PIB faţă de 3% preconizat. Mă uitam cum bolnavii cronici nu au dreptul nici acum să intre în spitale să se trateze. Mă uitam cu 26.000 de oameni au murit, vezi Doamne, de COVID, ca să aflăm de la Ministerul Sănătăţii că doar 217 au fost morţi de COVID, dar între timp cei din urmă morţi, vin acum, vor fi cei dintâi, ca să se mai mărească un pic numărul de morţi”, a declarat Diana Şoşoacă în plenul reunit al Parlamentului.

Diana  a adus la tribuna Parlamentului un sac negru şi a explicat că astfel erau îngropaţi morţii decedaţi de COVID-19.

„Mă uitam la vaccinare. Eu ştiam că vaccinarea trebuie să aibă motive medicale. Nu mici, nu muştar, nu trotinete şi ar fi trebuit, conform legislaţiei naţionale şi internaţionale, să anunţaţi poporul român şi mai ales adolescenţii şi copiii că această vaccinare are efecte adverse. Când, domnule Cîţu, vă uitaţi în urmă, pe mâinile dumneavoastră şi ale întregului Guvern stă sânge”, a completat Şoşoacă

blank