Showbiz

Scandal de proporții între doamna Anina, Robert și Bia! „Vorbești mult, prost și fără rost!”

În casa Mireasa, a izbucnit un scandal de proporții în care au fost implicați Doamna Anina, Robert și Bia. Într-un moment tensionat, Robert i-a transmis mamei sale în timpul unei transmisiuni live: „Să-ți vezi de treaba ta! Am terminat!”.

Contextul conflictului a fost creat de discuțiile despre schimbarea numelui lui Robert și de semnarea contractului prenuptial de către Bia. Alți concurenți de la Mireasa au încercat să medieze și să lămurească situația.

„Ceea ce reprezintă o problemă pentru mine e nesiguranța pe care mi-o dai. Postura în care m-ai pus mi-a transmis foarte multă nesiguranță. Nu poți să-mi spui un lucru și apoi când vine maică-ta să nu-i mai asumi acel lucru”, i-a spus Bia lui Robert, timp în care doamna Anina auzea ce vorbeau: „Nici nu s-au căsătorit și deja îmi face ordine în familie”, a spus doamna Anina.

Doamna Anina, vorbe greu de reprodus la adresa Biei

Mama lui Robert a intervenit și i-a spus fiului că a observat că a fost certat de Bia. De aici a pornit o adevărată „furtună” în casa Mireasa.

„Nu ești capabilă de iubire, ci numai pe manipulare. Nu o să vin nici la cununie. Oare numele te deranja, sau alte chestii?”, i-a spus doamna Anina Biancăi.

„Mă asculți?”, a întrebat Robert foarte tensionat.

„Îmi ascult copilul, dar nu de marioneta unei fete”, a spus doamna Anina.

„Eu ție n-o să-ți cer ajutorul niciodată!”, i-a spus Robert mamei.

„Robert, ia-o și spală-te pe cap cu ea! Așa ceva condus de nevastă”, a spus doamna Anina.

Mama lui Robert i-a aruncat Biancăi cuvinte extrem de grele.

„Vorbești mult, prost și fără rost! Ți s-a pus pata pe prostul ăsta că n-a fost liber Daniel.Ți-ai dorit să mă umilești, ai reușit! Vei plăti! Există un Dumnezeu! Voi nu aveți iubire, ci un atașament periculos! El nu s-ar însura, dar nu vrea să te supere! Drum bun în iad! Ușa casei și a sufletului meu sunt închise definitiv pentru tine, și dacă mori în fața casei!”, a spus doamna Anina.

Citește și  Hot! Anda Adam, perfectă în costumul de baie!
blank