Secretarul Camerei Deputaților, Iulian Bulai (USR) și liderul deputaților PNL,Raluca Turcan,  au relatat miercuri, pentru MEDIAFAX, că la finalul ședinței de Birou Permanent, președintele camerei,Liviu Dragnea și chestorul Camerei,Marcel Ciolacu, ambii de la PSD, au avut o discuție tensionată.

„S-au certat dl. Dragnea cu dl. Ciolacu la sfârșitul ședinței, au început să se certe foarte urât. Nu știu pe ce temă, nu era la microfon. Erau la prezidiu, la biroul președintelui, și s-au certat toată calea până la ieșirea din sală”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, deputatul USR, Iulian Bulai, secretar al Camerei Deputaților, prezent în sală în momentul discuției dintre cei doi social-democrați.

Acesta a adăugat că discuția Dragnea – Ciolacu a avut loc după ce s-a declarat închisă ședința de Birou Permanent. „Ca doi oameni care se ceartă, vorbesc tare unul la altul, țipă, urlă și gesticulează”, a adăugat Bulai.

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că a asistat la discuția dintre Dragnea și Ciolacu și că gesturile liderului PSD transmiteau „foarte multă agresivitate”.

„A fost o discuție care, prin limbajul non-verbal al dlui Liviu Dragnea, transmitea foarte multă agresivitate. Gesturi foarte ample, gesturi care trădează nervozitate. Și-au adresat cuvinte, dar nu le-am auzit. După ședința de Birou Permanent, dl Dragnea a mers către dl Ciolacu și și-a exprimat nemulțumirea prin ceea ce transmitea limbajul non-verbal”, a declarat Turcan.

Liviu Dragnea și Marcel Ciolacu nu au transmis, până la orapublicari acestei știri, un punct de vedere.