Sătul de scandalul din casă şi de imaginea tatălui care îi bătea şi ameninţa mama, copilul, în vârstă de 7 ani, a cerut sprijinul forţelor de ordine, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Incidentul a avut loc, în weekend, într-o locuinţă din Tulcea, judeţul Constanţa. În urma apelului la 112, la fața locului, au intervenit jandarmii.

Aceștia au identificat o femeie, în vârstă de 30 de ani, care le-a povestit că în urma unor neînţelegeri şi a consumului de alcool, bărbatul a început să-i adreseze injurii. Mai mult, el a ameninţat-o, de faţă cu copilul, cu acte de violenţă dacă va pleca din oraş.

Un copil de șapte ani din Tulcea a sunat la 112 pentru a anunța că mama sa este bătută
Sătul de scandalul din casă şi de imaginea tatălui care îi bătea şi ameninţa mama, copilul, în vârstă de 7 ani, a cerut sprijinul forţelor de ordine, apelând numărul unic de urgenţă 112.

„Femeia a relatat jandarmilor faptul că bărbatul i-a acoperit nasul şi gura, împiedicând-o să ceară ajutor, continuând să o lovească cu palmele peste faţă şi cap, provocându-i dureri. Copilul, în vârstă de 7 ani, a fost cel care a cerut sprijinul forţelor de ordine, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Bărbatul a negat toate acuzaţiile
Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost identificat de jandarmi la faţa locului, declarând că numărul unic de urgenţă 112 a fost apelat în mod abuziv de către minor”, au anunțat jandarmii din Tulcea.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că pe numele bărbatului au mai fost emise două ordine de protecţie provizorie, dar femeia a refuzat prelungirea acestora în instanţă.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.Citeste si...
Copil de 4 ani găsit singur pe marginea drumului de un polițist