International, Stiri

Sărutul de cască de poliţist a devenit infracţiune în Italia!

Studenta care a pupat casca unui poliţist la un miting, acuzată de agresiune sexuală

6217851_afp___mediafax_foto_marco_bertorello_66883600

O protestatară a fost inclupată pentru agresiune sexuală, în Italia, după ce, în cursul unui miting, a sărutat casca unui agent al forţelor de ordine şi a făcut gesturi obscene, afirmând că a fost o acţiune de provocare şi numindu-i pe poliţişti „porci împuţiţi”, informează ziarul La Repubblica.

Studenta în vârstă de 20 de ani, Nina de Chiffre, a fost fotografiată în timp ce săruta casca agentului de poliţie Salvatore Piccione, în cursul unui protest faţă de construirea liniei feroviare Torino-Lyon.

Fotografia în care apărea Nina De Chiffre s-a răspândit prin intermediul site-urilor de socializare, devenind, pentru unii, reprezentativă pentru protestele paşnice.

Însă tânăra a insistat să demonstreze că gestul său nu a fost deloc unul pacifist. „A fost un gest provocator la adresa forţelor de ordine, nişte porci împuţiţi care ar trebui să atârne cu capetele în jos”, a scris tânăra pe Facebook.

„O acuzăm pe tânără de agresiune sexuală şi insultarea unui oficial public”, a declarat Franco Maccari, liderul sindicatului agenţilor de poliţie, COISP. „Dacă un poliţist ar fi încercat să sărute o protestatară, ar fi izbucnit al III-lea Război Mondial”, a explicat Maccari.

 

 

blank