Showbiz, Stiri

Sarcasticul Radu Banciu şi-a câştigat titlul de cel mai nesuferit realizator tv

„Teo n-a fost niciodată o frumuseţe şi nici prea cultă n-a fost, Andreea Marin şi Ramona Bădescu au sărit de la unul la altul”

andreea_marin_teo_8afa406aac

Nicio vedetă nu a scăpat de aciditatea lui Radu Banciu, prezentatorul emisiunii „Lumea lui Banciu”. Într-un conflict continuu cu vedetele din România, moderatorul B1 TV nu are nicio problemă de a-şi spune punctul de vedere, fără a-i păsa că deranjează. Atâta doar că, la fel ca Iulia Albu care se dă mare criticăreasă de modă, nici Banciu nu are argumetne atunci când atacă în stânga şi în dreapta.

Radu Banciu a vorbit din nou despre Andreea Marin sau Teo Trandafir, două din cele mai iubite vedete din România. Întrebat într-un interviu acordat evz.ro pe cine place mai mult dintre Teo, Ramona Bădescu sau Andreea Marin, Banciu a declarat: „Nu-mi place niciuna. Le ştiu, dar nu m-am uitat niciodată la emisiuni. Teo a avut o perioadă în care era mai comestibilă. Dar, după părerea mea, nu sunt nişte persoane culte, nişte persoane citite. Ce să te inspire la asemenea femei? Teo n-a fost niciodată o frumuseţe, nu te puteai uita la ea ca să te atragă. Prea cultă niciodată n-a fost. Ea are aşa… o flecăreală de suprafaţă. Care este şi la Livia Dilă, la Corina Dănilă sau la Andreea Raicu. Celelalte citeau de pe prompter şi uită-te ce viaţă au. Au sărit de la unul la altul…”.

Banciu a adăugat: „Andreea Marin care ne dădea nouă lecţii de morală şi mă înjura pe mine la propriul meu post de televiziune… Ăştia sunt oameni care să te impresioneze? M-ar impresiona dacă ar avea carismă. În afară de Tucă şi de Călinescu, care într-adevăr erau carismatici şi aveau verb, nu m-a impresionat nimeni de la televizor. La ei într-adevăr mă uitam cu plăcere, pentru că aveai ce să vezi. Chiar şi Andrei Gheorghe mi s-a părut subţire, nu era ce pretindea”.

Rivalul lui Mircea Badea a încheiat: „Lumea nu ştie ce înseamnă televiziune. Te uiţi la Vârciu sau la Adelina Pestriţu… Televiziunea nu ar trebui să promoveze aşa ceva. Ar trebui să existe nişte valori, să existe o ierarhie”.

 

 

blank