Sarah Jessica Parker este grav bolnava
International, Stiri

Sarah Jessica Parker este grav bolnava

Actrita Sarah Jessica Parker a primit o veste socanta din partea medicilor

Sarah Jessica Parker este grav bolnava
Sarah Jessica Parker este grav bolnava

Actrita din „Sex and the city”, Sarah Jessica Parker a primit o veste destul de neplacuta din partea medicilor. Acestia i-au spus ca din cauza faptului, ca toata viata a purtat pantofi cu toc, la picioare, i-a mai crescut un os. Acesta nu are ce sa caute acolo si acest lucru se datoreaza faptului ca zilnic actrita a purtat nimic altceva decat pantofi cu toc. Chiar Sarah J.P. a declarat ca practic alearga cu tocurile in picioare.

„Timp de aproximativ 10 ani, am alergat practic pe tocuri. Ziua mea de lucru avea 18 ore si nu-i dadeam niciodata jos. Am purtat pantofi cu toc frumosi, unii erau mai bine fabricati decat altii, dar nu m-am plans niciodata.”, a spus Sarah.

Actrita a mai spus ca afectiunea la nivelul picioarelor, in cazul ei, este una destul de grava. O sa incerce sa fie mai atenta si sa poarte niste incaltari mai ieftine.

„Am mers la un medic ortoped, iar el mi-a spus: „Piciorul tau face anumite lucruri pe care nu ar trebui sa fie capabil sa le faca. Ai un os crescut acolo. Tu ai creat acel os. El nu are ce sa caute acolo”. Ideea e ca acum trag ponoasele. E trist, pentru ca picioarele mele m-au purtat peste tot prin lume, dar in cele din urma ele au inceput sa strige: „Stii ceva? Suntem cu adevarat obosite. N-ai putea sa te opresti si sa pui peste noi niste pantofi ieftini si comozi?”, a spus Sarah Jessica Parker.

blank