Planurile lui Catrinel Sandu după ce se va pronunța divorțul de soțul său, Gabriel Trifu, au legătură cu prima sa iubire, televiziunea.

După aproximativ 11 ani petrecuți pe tărâm american, vedeta se află în fața unei decizii grele.

Aceasta a anunțat că va divorța de soțul sîu, Gabriel Trifu, cu care are două fete. După care va urma, în mod evident, și partajul. Mai ales că cei doi soți au o avere considerabilă, printre care și o vilă superbă în statul Florida. Planurile lui Catrinel Sandu după ce se va despărți, oficial, de tatăl copilelor sale includ și o posibilă revenire a sa în țara natală. Mai ales că vedetei îi este foarte dor de televiziune. Chiar și în perioada mariajului, ea tot timpul a fost deschisă spre noi proiecte. Și a acceptat, de fiecare dată când i s-a propus ceva tentant, să petreacă timp în România pentru a-și onora contractul. Decizia de a părăsi însă definitiv America este una deosebit de dificlă pentru aceasta. Motivul îl constituie cele două fete, care fac școala în America și au un viitor mai bun peste Ocean.

Sara e o domnișoară mare, care trece clasa a treia. Face pian, dans, înot și tenis. Va deveni, se pare, o viitoare campioană la golf. Facem de un an de zile, iar anul ăsta foarte serios. Îi place foarte tare golful, cred că și din cauza zonei unde stăm. Avem un loc unde se poate juca minigolf. Antrenorul ne încurajează, ne spune că are un talent aparte,o lovitură foarte bună. Mezina familiei a început cu înot și vrea să devină tenismană”, mărturisea Catrinel Sandu pentru Libertatea, cu ocazia ultimei sale vacanțe petrecute în România.

S-a adaptat greu în America

Citeste si...
Motivul pentru care Bahmu nu vrea sa isi mai spele rufele in public: poze compromitatoare?

Pe de altă parte, Catrinel nu a ascuns niciodată faptul că i-a fost greu să se adapteze în America și că ar tenta-o o revenire în țara sa natală.

Am avut momente când am vrut să mă întorc și tot timpul o să am astfel de momente. Chiar îi spuneam Sarei (n.r. –  fiica sa cea mare) că atunci când va fi mare și va ajunge la colegiu, poate mami se va întoarce în România. Nu am avut de gând să părăsesc această țară. Dar pentru ele este mai bine acolo”, a mai spus fosta vedetă tv.

Nici măcar implantul cu silicoane nu i-a salvat căsnicia

Potrivit propriilor mărturisiri, Catrinel avea probleme în căsnicie încă din anul 2016. Ea a încercat însă să-și salveze mariajul, chiar dacă, potrivit zvonurilor, aflase că soțul său avea o amantă americancă de ceva timp. Cu ocazia ultimei sale vizite în România, vara trecută, Catrinel și-a făcut chiar și implant cu silicoane. Se pare, de dragul soțului. Doar că nici măcar această schimbare nu l-a adus înapoi pe fostul tenisman.