Social, Stiri

Săraca! Ce a păţit fata asta la un coafor de fiţe din Bucureşti!

Femeia a plecat fără păr, experienţă horror care o va marca pe viaţă!

coafat

O tânără din Capitală a trecut printr-o experienţă desprinsă parcă din filmele horror. A mers la un salon pentru a se coafa şi s-a trezit cu părul distrus.

Maria a vrut să fie frumoasă pentru petrecerea de Revelion şi a mers la un salon de fiţe din zona Băneasa pentru a se coafa. Se pare că acolo i-au fost făcute nişte bucle, pe părul lung, nevopsit. Tânăra de 25 de ani a plecat, iar a doua zi s-a trezit cu părul făcut ghemotoce. S-a speriat rău de tot, a făcut probabil un atac de panică şi nu a ieşit din casă timp de patru zile. În cele din urmă şi-a luat inima în dinţi şi a mers la un alt salon în speranţa că i se va rezolva problema. Fetele de aici susţin că nu au mai întâlnit aşa un caz în viaţa lor. Au încercat să îi aplice pe păr de toate pentru a-l descâlci. Au folosit măşti, uleiuri, însă încercările au fost zadarnice, în cele din urmă fiind nevoite să îl tundă, la 5 cm, ne-a povestit prietena tinerei care a trecut prin această dramă.

coafat par

„Aşa a plecat prietena mea de la salonul din mall Băneasa. După 4 ore de încercat cu toate balsamurile şi măştile din lume, a trebuit tuns la 5 cm! Nici foarfeca nu încăpea în el!Sunt scârbită şi nervoasă. Desigur o să facem toate demersurile necesare pentru ca ei să răspundă pentru ce au facut !!!!!”, a scris prietena fetei pe contul de socializare.

blank