Sânziana Negru
Showbiz

Sânziana Negru, afectată după relația cu Smiley. I-a fost greu să-l uite

Sânziana Negru și Smiley au format un cuplu doi ani. Apropiații au povestit că artistul s-a îndrăgostit de altcineva și că influencerița a suferit mult după despărțire.

Smiley (40 de ani) și Sânziana Negru (36 de ani) s-au cunoscut în anul 2005, în studioul de înregistrarea al compozitorului Marius Moga. Cei doi au format un cuplu doi ani, iar artistul s-ar fi despărțit de ea pentru Laura Cosoi.

Sânziana Negru, părăsită pentru Laura Cosoi

În anul 2006, după un an și jumătate de relație, Sânziana și Smiley s-au mutat împreună, dar fericirea n-a durat mult. Smiley primise un rol în serialul „Cu un pas înainte” de la Pro Tv, producție în carea a cunoscut-o pe Laura Cosoi. În 2007, artistul s-a îndrăgostit de colega lui de platou și a părăsit-o pe Sânziana.

Sânziana Negru, afectată după relația cu Smiley. I-a fost greu să-l

Sânziana Negru

A suferit mult după Smiley

Apropiații au povestit că Sânziana a suferit foarte mult și că l-a uitat greu pe Smiley. Ei au mai spus că Laura Cosoi a intrat în anturajul lor și că a locuit o perioadă cu artistul și cu iubita lui, pentru a uita de despățirea de Matei Stratan. Antrenorul de la Vocea României și Sânziana nu s-ar fi separat cu scandal, chiar dacă acesta a părăsit-o pe colega lui din serialul „Cu un pas înainte”.

Sânziana Negru

Sânziana Negru, afectată după relația cu Smiley. „Nu-l putea uita pe Smiley. Era o relaţie serioasă, bazată pe respect. În ultima perioadă a relaţiei ea locuia la el acasă. Sânziana îl însoţea la toate evenimentele. Ea era, culmea, prietenă cu Laura, se cunoşteau. Ba chiar, în perioada în care Laura se certase cu iubitul ei, Matei Stratan, Smiley a luat-o la el acasă şi a locuit cu el şi Sânziana. Atunci şi-a dat ea seama cum stă treaba şi a plecat cu tot cu bagaje. Oricum, nu s-au certat la despărţire, drept dovadă au rămas prieteni şi în ziua de azi”, povesteau prietenii brunetei la vremea respectivă.


Și-au refăcut viața

În prezent, Laura Cosoi este căsătorită și are trei copii, dar cu un alt bărbat. Smiley și-a găsit liniștea lângă Gina Pistol, iar Sânziana Negru formează un cuplu cu actorul Ștefan Floroaica. Se pare că toți trei și-au găsit liniștea lângă altcienva și că au rămas în relații bune.

blank