Showbiz, Stiri

Sânziana Buruiană, un adevărat pericol în trafic?

Sânziana Buruiană, un adevărat pericol în trafic?

dan-chiriac-a-facut-o-nespalata-pe-sanziana-buruiana-2630Săptămâna trecută, Sânziana Buruiană a fost implicată într-un accident rutier, iar spre fericire, doar maşina a fost avariată. Poliţiştii nu au putut să constate cine a fost la volanul maşinii, chiar dacă Sânzi susţine că autoturismul a fost condus de tatăl iubitului ei, Nicolae Zuluf, fotbalist al Chiajnei.

 

Încurcate-s căile vieţii! Pe de-o parte Sânziana Buruiană spune că nu ea era la volanul maşinii, şi nici iubitul ei, pe motiv că acesta nu deţine permis de conducere, iar cel care a avariat maşina este tatăl lui, Nicolae Zuluf.

 

Florin Marinoiu, tânărul care precizează că a avut o relaţie cu Sânziana, mărturiseşte că el nu crede că la volanul maşinii se afla altcineva decât blonda. De asemenea, el mărturiseşte că de multe ori s-a temut pentru viaţa lui, atunci când blonda şofa.

 

„Eu nu cred că nu era Sânziana la volanul maşini. Asta vor decide poliţiştii, însă eu cred că ea conducea maşina. Şi să vă spun şi de ce. Eu am mers cu ea cu maşina, am stat în dreapta, şi am crezut că mor… de multe ori. Nu e atentă la circulaţie, vorbeşte la telefon în timp ce conduce, trimite mesaje, nu respectă regulile de circulaţie. Cât eram în dreapta, eram transpirat din cap până în picioare. De câteva ori i-am şi zis: Nu vrei să conduc eu? Eu ziceam să mă lase să conduc politicos, pentru că mă temeam… pentru viaţa mea”, a declarat Florin pentru wowbiz.ro.

blank