Monden, Stiri

Sanziana Buruiana speriata de medicul silicoanelor

Sanziana Buruiana speriata de medicul silicoanelor


blankKasem Abur Bakr este acuzat de faptul ca a pus fara sa elibereze chitanta silicoane la peste 150 de femei. Doctorul a pus silicoane vedetelor ca Nicoleta Luciu, Andreea Banica sau Laurette, dar si alte femei din lumea showbiz-ului, iar acestea se declara multumite de mana de lucru a doctorului. 

Kasem Abur Bakr este acuzat acum de evaziune fiscala iar operatiile facute „pe sub mana” au avut loc in alta parte decat cabinetul unde lucreaza cu publicul. Acesta s-ar fi imbogatit din banii pe care nu ia declarat stautului ajungand la suma de un milion de lei.

Recent si Sanziana Buruiana ar fi vrut sa isi puna silicoane si sa se lase pe mana doctorului dar la aflarea fraudelor comise de el renunta la serviciile lui.

„Nu am apucat sa fiu pacienta domnului doctor dar am fost doar la o consultatie. Dupa ce am vazut ce s-a intamplat, nu imi mai doresc sa imi maresc sanii. Oricum nu eram prea hotarata dar trebuie sa isi rezolve mai intai problemele pe care le are si dupa aceea vedem. Nu stiu cum o sa rezolve problemele juridice.

Sincera sa fiu, ma gandesc ca poate Dumnezeu nu vrea sa imi pun silicoane. Voi mai astepta o perioada sa vad ce mai apare nou pe piata asa ca mai bine raman deocamdata naturala”, a declarat blondina.

 

blank