Showbiz, Stiri

Sânziana Buruiană cu o rochie sexy!

Sânziana Buruiană a ales o ţinută mai mult decât provocatoare pentru apariţia sa în cadrul emisiunii „Te pui cu blondele?”, de la Antena 1.

Sânziana Buruiană a făcut senzaţie cu o ţinută mai provocatoare ca niciodată.

Blonda este conştientă de calităţile sale şi se pare că ştie la fiecare apariţie cum să le pună în valoare, pentru că în show-ul „Te pui cu blondele?”, moderat de Dan Negru, ea a apărut într-o rochie extrem de sexy.

Rochia, transparentă, mai mult a descoperit, decât a acoperit, mai ales că, pe sub ţinuta sumară, blonda nu a purtat sutien.

Sânziana Buruiană se numără printre blondele curajoase care au venit la „Te pui cu blondele?” să demonstreze că sunt şi isteţe, nu doar frumoase şi sexy, în ediţia de miercuri seara în care vor ţine piept în războiul culturii generale celor doi invitaţi ai lui Dan Negru, CRBL şi Daniel Buzdugan.
Se pare că Sânziana a făcut o impresie bună, pentru că a primit numai laude din partea lui Buzdugan, care a mărturisit că el este bun prieten cu frumoasa blondă.

Telespectatorii care vor urmări „Te pui cu blondele?” miercuri, de la 20:30, la Antena 1, vor putea vedea şi gestul făcut de Daniel Buzdugan care l-a determinat pe Dan Negru să exclame: „Buzdugane, eşti un bărbat însurat!”.

blank