Monden, Stiri

Sanziana Buruiana, alta “diva” peste noapte

Sanziana Buruiana, alta “diva” peste noapte

blankSanziana Buruiana este blonda sexi, care s-a facut remarcata in peisajul monden cu ajutorul fizicului de invidiat, pozand sumar in diverse tabloide. Si-a continuat cariera devenind asistenta Adrianei Bahmuteanu in emisiunea sa, ca multe alte colege de breasla, campioane in ale scandalului. Desi, poate nu pare, Sanziana a terminat faculatatea cu brio, luand examen dupa examen, dandu-le peste nas celor care cred ca este doar o alta “pitipoanca de Dorobanti”.

Totul pare bine pana acum in viata vedetei, dar sa nu uitam de toate scandalurile provocate pe diverse motive in colaborare cu buna ei prietena, Andreea Tonciu, doar pentru a primi putina atentie si pentru a se promova pe scena mondena din Romania.

Ea a afirmat ca in timpul liber nu ii place sa mearga prin cluburi, pentru a cauta barbati de bani gata si pentru asta se considera mai degraba o pupaza. Dar numarul mare de iubiti pe care i-a avut spune cu totul altceva. Printre barbatii care i-au cazut in mreje se numara Bobby Constantinescu, Bogdan Popescu, Catalin Ratoi si multi altii, pe care blonda ii credea “sufletul pereche”.Nu au lipsit nici detaliile picante, pe care “fata buna” le-a oferit presei sau rufele murdare spalate pe afara. Dar totul merita pentru a ramane pe buzele tuturor, nu?

Vedeta a fost data afara de la ultima ei emisiune, impreuna cu Andreea Tonciu si Simona Trasca, din cauza audientelor mici.Frumoasa blonda nu are planuri de viitor, dar cu siguranta nu va disparea din showbiz-ul romanesc.

Maria Marinescu

blank