Monden, Stiri

Sanziana Buruiana a ajuns catarata pe blocuri sa spele geamuri

Sanziana Buruiana a ajuns catarata pe blocuri sa spele geamuri

blank

Este drept ca fiecare ajunge sa faca orice pentru a ajune in fata camerelor de filmat, dar Sanziana Buruiana intrece chiar orice masura. Aceasta a ajuns sa spele geamurile Ioanei Tufar si nu oricum, ci agata de peretii blocului.

Sanziana Buruiana probabil nu mai este bagata in seama de televiziuni, aceasta a ajuns sa spele geamuri ca sa mai fie prinsa in poze de papparrazi. A incercat ce-i drept sa ofere un exemplu si sa puna osul la treaba ca sa ii arate Ioanei Tufaru ca viata nu inseamna numai statul pe canapele. Sanziana a vrut sa ofere un exemplu si s-a catarat pe blocul Ioanei Tufar si s-a apucat de treaba, s-a apucat sa ii spele geamurile. Apartamentul Ioanei este unul cunoscut ca fiind mizerabil, neingrijit si plin de gandaci. 

Sanziana Buruiana a coborat pe franghii pana la etajul unu al blocului unde locuieste Ioana Tufar, desigur ajutata de oameni profesionisti in domeniu si s-a apucat sa frece la geamuri : „Am facut acest gest sa-i arat Ioanei ca daca vrei sa faci ceva se poate, mai ales curat. Fac curat acasa in fiecare zi. Daca stam sa lenevim si dormim unde o sa ajungem, in mizerie. Mie imi plac femeile independente care se ajuta singure. Casa ei arata ca un ghetou”, a punctat blondina.

blank