Showbiz

Sâni obraznici, fese tari şi la 40 de ani!

Ori sunt norocoase, ori şi-au pus lacăt pe frigider. Cristina Rus, Crina Abrudan, Simona Pătruleasa şi Cristina Spătar şi-au afişat siluetele pe Litoral şi din faţă, şi din spate, iar concluzia e evidentă: arată senzaţional.
Crinei Abrudan (39 de ani) îi prieşte măritişul. Luna trecută s-a cununat civil cu fostul fotbalist Gabi Popescu, după 9 ani de relaţie, iar acum probabil se afla în luna de miere, la Mamaia. Fosta ştiristă de la Antena 1 va schimba prefixul la anul, dar trupul ei ne duce cu gândul la o adolescentă care dă Bac-ul. Fundul e bombat, abdomenul plat, iar pielea, fermă şi bronzată. 

blank
Conştientă că arată bine, Crina Abrudan şi-a luat un costum de baie cât o batistă
Şi Cristina Rus (36 de ani) le-a ieşit în cale fotoreporterilor noştri, iar de această dată neacoperită de rochiţe de plajă, care te făceau să crezi că solista e complexată şi că îşi ascunde vreun defect. Nici n-ar avea motive! Mămică a doi băieţi, Cristina are un corp atletic şi o statură frumoasă, iar decolteul a devenit sută la sută natural, după ce în urmă cu doi ani vedeta a decis să-şi scoată implanturile cu silicon. 

blank
Solista se prezintă onorabil şi din spate
În topul doamnelor sexy intră şi Cristina Spătar (45 de ani), şi ea de două ori mămică. Ştim că solista s-a modelat şi prin cabinetele medicilor esteticieni, însă este atentă şi la ce-şi pune în farfurie, aşa că meritul este şi al ei, nu doar al bisturiului. Cristina s-a camuflat la plajă sub o şapcă Louis Vuitton de 300 de euro, însă silicoanele uriaşe au dat-o de gol.

blank

Cristina Spătar s-a camuflat sub şapcă, dar am recunoscut-o după silicoane
Simona Pătruleasa (42 de ani) e nelipsită de pe Litoral şi deja a prins culoare ciocolatie. Şi ea are curaj să se afişeze din toate poziţiile, iar noi v-o arătăm aşa cum n-o vedeţi la ştirile de la Kanal D.

blank
Simona Pătruleasa s-a făcut ciocolatie de la atâta bronz

blank
blank