Fosta gimnastă Sandra Izbaşa este îndrăgostită până peste cap, iar cel care i-a furat inima este dansatorul Petrişor Ruge.

Iniţial, despre cei doi s-a scris că ar forma un cuplu în urmă cu un an, dar nimeni nu a confirmat acest lucru. Acum, povestea de dragoste a fost “desecretizată” şi cei doi au postat câteva imagini de la ziua Andreei Bălan. De altfel, Andreea Bălan a fost singura vedetă care a ştiut de idila lor, dar nu i-a dat de gol.

Despre iubirea lor a stiut putina lume, parintii si cativa apropiati. Atunci cand se intalneau, alegeau locuri cat mai retrase ca sa nu fie cumva surprinsi de paparazzi.
“Sandra Izbasa l-a insotit mai mereu pe Petrisor la spectacole. El danseaza in trupa Andreei Balan. Sandra a fost cu ei atat in tara, la concerte, cat si in strainatate. Ei formeaza un cuplu de aproape doi ani, dar nu s-au afisat impreuna. La ziua Andreei Balan, ce a avut loc la un restaurant din Capitala recent, nu s-au mai ferit insa”, sustin surse din anturajul lor.media_146703494086783800