IT&C, Stiri

Samsung pregăteşte un telefon misterios cu nume de cod Godzilla

e (6)

Sud-coreenii de la Samsung pregatesc lansarea celui mai mare telefon din istoria telefoniei mobile. Galaxy Mega 2 ar urma sa aiba un ecran urias, de 7 inch.

Potrivit Mashable, telefonul- cunoscut sub numele de “Godzilla” – a primit aprobarea deja FCC, autoritatea americana de profil, si urmeaza sa fie anuntat cat de curand.
Ca sa va faceti o idee, telefonul este cu 0,7 inchi mai mare decat modelul Galaxy Mega, lansat anul trecut, considerat la vremea respectiva drept un urias fara nicio sansa sa fie adoptat de consumatori.

Timpul a dovedit insa ca sud-coreenii au avut dreptate cand au lansat un asemenea gigant, modelul fiind vandut destul de bine in toate pietele internationale.

Potrivit surselor citate de presa internationala, smartphone-ul ar urma sa prezinte un ecran Full HD, un procesor quad-core la 1,7 Ghz, 2 GB de RAM, un spatiu de stocare de 16/32 GB, extensibil prin sdcard, doua camere foto- una de 16 MP cu blitz si capabila sa filmeze in Full HD si o alta de 5 MP, pentru selfie, si sa ruleze Android 4.4.2 KitKat.

Pentru a alimenta ecranul urias, telefonul ar urma sa aiba, cel mai probabil, o baterie de 3400 mAh, ce ii va oferi o autonomie de 24 ore.

In privinta pretului, se speculeaza ca acesta ar urma sa fie undeva intre 499 si 599 de dolari, in conditiile in care modelul Mega se vinde cu 499 dolari. Modelul precedent ar urma sa fie, cel mai probabil, ieftinit.
In privinta lansarii oficial, nu exista pentru moment nicio informatie insa, avand in vedere ca a primit deja viza FCC, nu este exclus sa il vedem in urmatoarele luni.
Pentru a va face o idee despre cum va arata telefonul, umariti cateva clipuri demo cu primul model Mega, insa luati in calcul ca ecranul va fi mai mare cu 0,7 inchi.