IT&C, Stiri

Samsung Galaxy S5 Active, un Samsung S5 mai rezistent

Samsung mai are surprize legate de dispozitivele mobile

 samsung_galaxy_s5

Chiar dacă nu e vorba de Galaxy S5 Prime, Samsung refuză să iasă din topul știrilor legate de dispozitivele mobile. Au apărut, așadar, zvonuri despre Galaxy S5 Active și despre Galaxy Note 4.

Întrebarea foarte logică legată de Samsung Galaxy S5 Active este de ce ar mai lansa producătorul un dispozitiv cu performanțe identice, în pofida faptului că și Galaxy S5, versiunea normală, este rezistent la apă și la praf. Galaxy S5 Active a fost confirmat de către FCC și a făcut o vizită scurtă și autorității în benchmark-uri pentru dispozitivele mobile, AnTuTu. Din aceste reiese că va deține același procesor de 2.5 GHz, aceeași cantitate de memorie RAM, aceeași diagonală și rezoluție a display-ului, așadar Active reiese că ar fi doar un produs ce completează seria producătorului în acest moment.

Este posibil totuși ca acesta să vină cu o carcasă mai bine etanșată, un display și mai rezistent la lovituri și poate de tip LCD. Acumulatorul ar putea avea o autonomie mai bună. Și acestea sunt însă speculații, nu știm dacă reprezintă calitățile produsului. Galaxy S5 Active este așteptat sub denumirea SM-G870A sau GM-860, în funcție de piața pe care va fi comercializat.