Featured, tech zone

Samsung Galaxy Note 8 – specificațiile comparate cu ale iPhone 7

Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat aseara de catre compania Samsung, noul smartphone avand specificatiile pe care le-am aflat deja din atat de multe zvonuri. Mai exact Samsung Galaxy Note 8 are aceleasi specificatii ca Samsung Galaxy S8 pentru ca Samsung nu a gasit alternative pentru clienti, mai ales ca Qualcomm pregateste un procesor special pentru Google Pixel 2, nu pentru cei de la Samsung.
Samsung Galaxy Note 8 este comparat mai jos, in ceea ce priveste specificatiile tehnice, cu Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Fata de Samsung Galaxy S8/Plus nu exista diferente decat in ceea ce priveste ecranul, bateria, spatiul de stocare, memoria RAM si camerele, restul componentelor fiind identice intre terminale, desi toate cele mai sus conteaza foarte mult.

blank
Samsung Galaxy Note 8 comparat acum cu iPhone 8 este ceva de domeniul unei realitati paralele, pentru ca nu stim clar ce fel de camera va fi folosita, ce fel de procesor vom regasi, sau ce fel de baterie. Stim cat de mare va fi ecranul iPhone 8 in raport cu cel al Samsung Galaxy Note 8, dar nu stim multe alte informatii, insa comparatiile cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt importante.
Samsung Galaxy Note 8 are specificatii mai bune decat iPhone 7 Plus, asta este cat se poate de clar, dar experienta de utilizare ar putea fi mai proasta din cauta performantelor mai slabe. Samsung Galaxy Note 8 va avea totusi o camera mai buna decat cea a iPhone 7 Plus, iar asta este fara dubiu, insa in rest, Android si iOS fac diferenta in utilizarea zilnica a celor care vor cumpara telefoanele.
Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat acum, dar va fi pus oficial in vanzare pe data de 15 septembrie.

blank