Showbiz, Stiri

Şampania a curs valuri la nunta Biancăi!

Cel mai bine o ştiu chelnerii, care au adunat dopurile de pe sub mese

  bianca-dragusanu1

Bianca Drăguşanu (31 de ani) şi soţul ei, Victor Slav (33 de ani), au asistat neputincioşi, duminica trecută, la o fază demnă de “Cascadorii râsului”. De fiecare dată când se deschidea câte o sticlă de şampanie, chelnerii alergau după dopuri, pe sub mese, pentru a le aduna, căci erau pe inventar.

Când faci o nuntă pe barter şi cu bani drămuiţi, orice amănunt contează şi se contabilizează. Aşa s-a întâmplat şi cu mâncarea, care a fost calculată în funcţie de numărul de persoane, dar şi cu băutura, care nu a fost deloc ieftină, la nunta Biancăi.

Pentru a nu apărea discuţii că, vezi Doamne, invitaţii mirilor ar fi băut peste măsură, angajaţii localului s-au gândit că n-ar fi rău să facă un calcul al şampaniilor desfăcute pentru cei 200 de meseni. Astfel, după ce se deschidea câte o sticlă, chelnerii, aflaţi la pândă, alergau după dop, pe sub mese, pentru a-l preda la bucătărie.

La un moment dat s-a zvonit că Bianca ar fi servit la mese vin de butoi, de la ţară, adus din Petroşani, în sticle din plastic, însă de vină au fost rudele miresei care şi-au făcut apariţia cu băutura de acasă, pentru a sărbători evenimentul după bunul lor plac.

Dar ce contează când petrecerea a ieşit bine pentru toţi! (I.G.)