Actualitate, Stiri, Ultima Ora

Salvată! Tentativa de sinucidere a fost întreruptă cu succes

Femeia care ameninţa să se arunce de la balcon a fost salvată după 7 ore

femeie_pe_bloc_poza_12104800

În urmă cu doar câteva minute, femeia care ameninţa să se arunce de la un balcon situat la etajul al 13-lea al unui bloc din Bucureşti a fost salvată de negociator şi medicul psiholog aflaţi la balconul cu pricina.

Au trecut peste 7 ore de când femeia, de circa 46 de ani,  a ales să protestezze înacest mod, ameninţând cu sinciderea. În acest timp, victima acoborot de la etajul 14 la 13, probabil de teamă că gestul ei putea fi întrerupt de negociatorul poliţiei. Întâmplarea a făcut ca la nivelul al 13-lea să fie apartamentul cântăreţului Wats Up – cunoscut pentru duetul cu Andra, „K la meteo”. Muzicianul nu era acasă şi a fost căutat insistent de poliţie pentru a deschide uşa.

Femeie ameninţa că se aruncă de la balconul situat la etajul 13 al unui bloc dintr-un complex rezidenţial din zona Văcăreşti, în Sectorul 4. Potrivit Poliţiei, femeia se afla acolo de la ora 9.00. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ISU şi negociatori din cadrul Poliţiei Capitalei. Echipele ale ISU au adus şi o autoscară de 70 de metri.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Emilia Mihai, a declarat că o echipă de negociatori este la faţa locului şi discută cu femeia pentru a o convinge să renunţe la protest. Tot ea a mai precizat că sesizarea în acest caz a fost făcută joi dimineaţă, în jurul orei 9.00, de către o persoană, prin numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii Secţiei 14 au venit la faţa locului şi au împrejmuit zona. Tot acolo s-a aflat şi primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

 

 

 

blank