floarea_leonida
Monden, Stiri

Salvare pentru Floarea Leonida. Credinta este calea

Salvare pentru Floarea Leonida. Credinta este calea

 

Fosta gimnasta a Romaniei,vicecampioana europeana si mondiala, Floarea Leonida se prostitueaza intr-un bordel cu specific sado-maso din Ulm, Germania. Un coleg de breasla sare in ajutorul Floarei si propune calea catre salvarea acesteia, credinta. Instiga sa nu se arunce cu pietre, asemeni unui psalm biblic.

floarea_leonida

 

Alin Jivan, fost gimnast si in prezent antrenor, s-a aflat la evenimentul organizat pentru celebrarea a 65 de ani a clubului CS Steaua. Asaltat de jurnalisti, Alin a adus in discutie si subiectul care a zdruncinat lumea sportului din Romania, Floarea Leonida.Naivitatea a impins-o sa faca ceea ce a facut! Dar nu e tarziu ca ea sa se ridice din mocirla si sa faca altceva”, isi apara Alin fosta colega de club si propune calea ei catre salvare, credinta.

 

Floarea Leonida asemeni Mariei Magdalena

blank 

Cazut in pocainta, Alin Jivan considera ca doar credinta in Dumnezeu o mai poate salva pe Floarea Leonida. Barbatul cuvanta asemeni unui pslam biblic si compara momentul “delicat”, prin care trece fosta lui colega, cu un moment Sfant din timpul Mariei Magdalena, prima prostituata a lumii salvata din pacat.Trebuie sa creada mult in Dumnezeu, iar din punct de vedere moral nu cred ca e cineva in tara care poate ridica piatra impotriva Floarei, sa o loveasca. Am gresit cu totii, cu totii avem nevoie de iertare si de incurajare. Pentru un om, credinta e cel mai important element din viată. Fara credinta, suntem oameni dezechilibrati. Pe Floarea credinta o poate salva”.

 

Omul sportiv, Alin Jivan a descoperit o viata noua botezandu-se in cultul penticostal, inca din anul 2009 si astazi compune cantece bisericesti.

 

 

blank