International, Stiri

Salman Khan, iubitul indian al Iuliei Vântur, ar putea să ajungă în puşcărie

India urmăreşte cu sufletul la gură întregul proces

  salman

Momente grele pentru băiatul rău al Bollywoodului, despre care presa indiană susţine cu îndârjire că ar fi iubitul româncuţei noastre Iulia Vântur (31 de ani). Celebrul actor Salman Khan (47 de ani) are mari emoţii, căci trei martori şi-au anunţat prezenţa, peste câteva zile, în instanţă, ca să îl identifice şi să depună mărturie împotriva lui, în procesul în care artistul este acuzat de omor din culpă.

Zilele de libertate ale lui Salman Khan par a fi numărate. După cercetări extinse, autorităţile au reuşit să dea de urma a trei persoane care au fost martore la accidentul petrecut în urmă cu 11 ani, când celebrul actor, care se urcase băut la volan, a lovit mortal cu maşina un om al străzii, după care, speriat de gravitatea situaţiei, s-a evaporat de la locul faptei.

Astfel, la nouă luni după ce un judecător a decis ca Salman să fie pus sub acuzare pentru ucidere din culpă, procesul reîncepe pe data de 6 mai cu declaraţiile acestor trei martori-cheie, pe numele lor Muslim Shaikh, Kaleem Shaikh şi Manu Khan.

În septembrie 2002, starul de la Bollywood a intrat cu maşina într-o brutărie din Mumbai şi a lovit cinci persoane care dormeau pe stradă, una dintre victime dându-şi sufletul la scurt timp de la incident. Actorul neagă acuzaţiile şi are şi motive, mai ales că tocmai acum, când şi-a găsit şi el fericirea în braţele Iuliei Vântur, şi pe care intenţionează să o avanseze la gradul de nevastă, îşi va pierde libertatea.

În caz că va fi declarat vinovat, artistul care a înnebunit cu şarmul său milioane de femei, riscă o pedeapsă grea, de până la 10 ani de închisoare. Numai gândul că ar putea petrece atâta amar de vreme într-o celulă murdară şi rece, alături de infractori, îi dă fiori pe şira spinării, căci Salman trăieşte regeşte întro locuinţă de invidiat.