International, Stiri

Salman Khan îşi vrea fostele iubite la nunta surorii sale!

Salman Khan i-a promis surorii lui, Arpita, o nuntă de neuitat. Şi aşa va fi. Dintr-un motiv numai de el ştiut, starul de la Bollywood a trecut pe lista de invitaţi numele tuturor iubitelor sale…

salman-khan-in-bollywood-movie-jai-ho_1390293982120

Cel mai tare star de cinema al Indiei se pregăteşte pentru un eveniment important în familie: nunta surorii lui mai mici, Arpita Khan.

Părinţii au insistat să facă o ceremonie discretă, urmată de o petrecere în cerc restrâns, dar Salman, care vrea doar ce-i mai bun pentru Arpita, a deblocat o sumă importantă din cont şi a plătit o echipă de profesionişti să organizeze un eveniment fastuos, demn de-o vedetă.

De partea artistică se va ocupa el însuşi. Salman promis că va avea mai multe momente artistice şi va interpreta melodii din filmele celebre în care a jucat.

Arpita a fost adoptată de familia actorului

Tânăra de 25 de ani urmează să se mărite cu Aayush Sharma, om de afaceri şi actor în devenire, pe 16 noiembrie. Cei doi vor fi năşiţi chiar de vedeta de cinema, care ţine la Arpita ca la ochii din cap.

Fata a fost adoptată când era foarte mică, după ce mama ei biologică a fost găsită moartă pe stradă, iar dintre toţi fraţii, ea s-a apropiat cel mai mult de Salman. Acum, fratele ei preferat pare să-i pună Arpitei totul la picioare, inclusiv… pe fostele sale iubite.

Salman a trecut pe lista de invitaţi toate femeile care i-au trecut de-a lungul timpului prin pat, inclusiv românca Iulia Vântur, pakistaneza Somi Ali, actriţa Katrina Kaif, fosta Miss India Sangeeta Bijlani sau fosta Miss World Aishwarya Rai.

Interesant este că acestea nu sunt simple prezenţe la petrecere, ci fiecare dintre ele va juca un rol esenţial în pregătirea miresei pentru ceremonia nupţială. De exemplu, Sangeeta Bijlani o va ajuta pe Arpita la cumpărături, iar Katrina va aplica pe mâinile şi pe picioarele miresei mehendi – tatuaje indiene cu hena.