Showbiz, Stiri

Salman Khan i-a dat liber Iuliei Vântur

 

Idila dintre cele două personaje celebre în ţările lor, Iulia Vântur (33 de ani) şi Salman Khan (46 de ani), a ajuns la final.

Iuliei VânturActorul i-a transmis prezentatoarei TV că nu are nici un motiv să se mai simtă legată de el în vreun fel.

Se pare că de vină este alegerea Iuliei Vântur să revină în ţară. Însă femeia risca să rămână fără job, după ce a pierdut postul de ştiristă la PRO TV. Iulia Vântur s-a întors pentru ca să semneze un nou contract pentru emisiunea “Dansez pentru tine”. Alegerea făcută nu a fost însă pe placul “amicului” său indian Salman Khan.

Supărarea lui e cu atât mai mare cu cât celebrul actor trece prin momente grele, el fiind judecat, în această perioadă, pentru că a omorât un om, în anul 2002. Rămas fără “umărul pe care să plângă”, Salman i-a transmis Iuliei să trăiască şi să se bucure de ceea ce-i oferă prezentul.

Astfel că, potrivit unei persoane apropiate vedetei noastre, cei doi au decis de comun acord să-şi vadă fiecare separat de viaţa lui. După cele două luni petrecute împreună în India, Iulia şi Salman au convenit totuşi să rămână prieteni şi să nu întrerupă brusc legătura.

Iulia Vântur a fost invitată să-şi petreacă şi următoarea vacanţă tot în India, ţară în care vedeta se simte foarte bine, potrivit propriilor mărturisiri.

blank