Showbiz, Stiri

Salariul Andreei Esca e legenda pe langa cat castiga ei

De foarte multi ani se vorbeste ca Andreea Esca este cel mai bine platit jurnalist din Romania. Nu se stie exact cat castiga, iar multi cred ca salariul ei este doar o legenda. Cel mai bine platiti sunt de fapt manelistii.

61573042

Mihai Gainusa considera ca in raport cu vorbele pe care le scot pe gura, invitatii manelisti sunt cei mai bine platiti oameni care apar pe TV.

“Pe Andreea Esca o stiu din facultate, era colega de an cu Andreea Berecleanu. Cred ca amandoua sunt un model de echilibru in meseria noastra, cea de jurnalist. Salariul Escai e doar o legenda. Dupa parerea mea, cei mai bine platiti de pe ecran, in raport cu ceea ce scot pe gura, sunt invitatii manelisti”, a declarat Mihai Gainusa intr-un interviu Ring.

Intrebat ce s-ar intampla intr-o intrecere intre Oana Zavoranu si Horia Brenciu, fostul carcotas a dat un raspuns de senzatie, care cu siguranta o va infuria pe Querida.
“Eu nu recomand nimanui o intrecere cu Oana Zavoranu. Ea va castiga intotdeauna, pentru ca e clar ca e ajutata de vrajitoare. Asta, de fapt, e si diferenta intre vrajitoria Oanei si vrajeala logoreica a lui Brenciu”, a declarat Gainusa.