International, Stiri

Sacrificiul pe care e dispusă să-l facă o mare actriţă!

Vedeta a anunţat: “Voi renunţa!”

article-0-164B2D7E000005DC-961_634x732

 Sătulă şi îngrijorată pentru familie, femeia se gândeşte la modul cel mai serios să renunţe la actorie. Dacă munca sa începe să aiba un impact negativ asupra fiului său, mai bine iese din strălucirea Hollywood-ului, a afirmat actriţa.

Actriţa Sandra Bullock a adoptat un băieţel de culoare, Louis, în 2010, născut în New Orleans, şi în prezent îşi construieste programul în funcţie de nevoile lui, după cum a declarat chiar ea.

Sandra main

Totodată, Sandra a mai spus recent că nu va ezista să renunţe la Hollywood, „cu tot ce presupune el”, dacă simte că fiul ei, în vârstă de trei ani, este văduvit de dreptul a avea o copilarie normală, după cum notează ContactMusic.

Vedeta a afirmat pentru revista Vogue: “Cred că această industrie poate smulge copilăria unui copil foarte repede. Nu vreau să se simta presat de ceea ce fac eu. Voi renunta. Voi pleca. Dacă voi vedea că ceea ce fac eu îl afectează negativ, voi face bagajele şi ne vom muta în Alaska”.

sandra50001

Bullock a demontat recent speculaţiile potrivit cărora s-ar întâlni cu bodyguardul sau căsătorit, Peter Weireter, afirmând că inclusiv din această cauza ia în considerare o eventuală plecare de la Hollywood.

Ea a mai menţionat că „astfel de bârfe scandaloase fac rău celor din jurul meu şi ar putea ajunge să îl afecteze şi pe Louis. Asta mă face să vreau să plec din această industrie. Când răneşte oameni minunaţi, ar fi trebuit să ştiu. Asta e familia, înţelegeţi la ce mă refer?”.

Sandra Bullock este extrem de fericire în sânul familiei, iar bucuriile care i le-a adus Louis au determinat-o să declare că ar mai adopta încă cinci copii!

Ioana Golea