media (9)

Într-un act de sacrificiu sau unul de imagine, în goana după publicitate, gestul unei cântăreţe pop din Nigeria a atras atenţia şi comentariile utilizatorilor internetului prin oferta pe care a lansat-o grupului islamist condus de Boko Haram, care activează în ţara sa.

Adokiye, în vârstă de 23 de ani, care este şi ambasador ONU pentru pace, a declarat că este dispusă să renunţe la virginitatea sa în schimbul eliberării celor 276 de adolescente răpite de islamişti în cursul lunii aprilie dintr-un oraş majoritar creştin din nordul ţării.

“Este ora 11 noaptea şi ştii la ce mă gândesc. La acele fete micuţe şi la ce li se poate întâmpla. Este nedrept. Sunt mult prea tinere. Mi-aş dori să mă ofer pe mine în schimbul eliberării lor”, a declarat cântăreaţa unui reporter al revistei Vanguard, declarându-se gata să-şi oferă virginitatea islamiştilor.

“Chiar dacă voi fi nevoită să fac sex cu 10-12 bărbaţi în fiecare noapte, nu-mi pasă. Doar eliberaţi fetele şi lăsaţi-le să se întoarcă la părinţii lor”, a continuat Adokiye.

Pentru recuperarea adolescentelor răpite de islamişti au fost demarate mai multe campanii, chiar la nivel mondial, în care s-a implicat chiar şi prima doamnă a SUA, Michelle Obama, şi premierul britanic, David Cameron, dar informaţiile despre soarta lor sunt neclare.

Citeste si...
Obama l-a umilit pe Donald Trump: ”Să nu ai o capacitate de înţelegere...”