Showbiz

Sabrina, informații noi despre sarcină: „Nu vreau să fiu plinuță la cununia religioasă!”

Au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din casa Mireasa, în sezonul 5, dar s-a zvonit că s-ar fi despărțit de mai multe ori. Sabrina și Perneș au vorbit, de curând, despre relația lor, dar și despre presupusa sarcină, asta după ce, în urmă cu câteva luni, tânăra s-a afișat cu o burtică suspectă.

Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 5, au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din competiție și au câștigat simpatia fanilor și după ce emisiunea s-a terminat. Invitați ieri la Mireasa – Capriciile iubirii, cei doi au vorbit despre relația lor, după ce s-a zvonit că tânăra ar fi însărcinată.

Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 5, adevărul despre sarcină

În urmă cu câteva luni, la botezul fiicei lui Sese și a Giovanei, Sabrina s-a afișat cu o burtică suspectă, atunci când internauții au felicitat-o pentru sarcină. Cei doi au dat de înțeles, la momentul respectiv, că nu vor să comenteze prea mult acest subiect, ca ieri să lămurească întreaga situație. Cei doi au declarat că nu știu încă dacă vor deveni părinți, asta pentru că unul din testele de sarcină pe care le-a făcut tânăra este pozitiv, dar celelalte sunt negative.

„Da. O să fac o lumină. Nu știm acum sigur care e treaba, pentru că, ca să fim sinceri, a făcut 3 teste dintre care 2 negative și unul pozitiv și cum sunt eu nebun mă bazez pe ăla pozitiv. În momentul în care o să fi siguri de un răspuns pozitiv o să anunțăm”, a declarat Perneș, în ediția de ieri de la Mireasa – Capriciile iubirii.

Cei doi își doresc să devină părinți

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că au ajuns la despărțire de mai multe ori de când s-a terminat competiția, dar cei doi spun că în prezent sunt maturi și își doresc să rămână împreună. Sabrina și Perneș au planuri mari împreună și își doresc să devină părinți, ca mai apoi să se căsătorească.

„Copil întâi. După care o nuntă, pentru care o să slăbesc. Nu vreau să fiu plinuță la cununia religioasă, iar apoi casă. Dar în primul rând copil”, a mărturisit Sabrina.

blank