International, Stiri

S-a urâţit cu operaţiile estetice!

Cum s-a schimbat, la 34 de ani, deformată de zecile de intervenţii chirurgicale

femeia-care-nu-se-poate-opri-din-facut-operatii-estetice-cum-s-a-deformat-la-doar-34-de-ani-dupa-zeci_size1

Era deja celebra pentru look-ul ei in tara natala, Israel, insa popularitatea i-a explodat in 2012. Atunci, un filmulet in care un sarpe agresiv a muscat-o de san in timpul unei sesiuni foto a transformat-o in star international peste noapte.

femeia-care-nu-se-poate-opri-din-facut-operatii-estetice-cum-s-a-deformat-la-doar-34-de-ani-dupa-zeci_1
Orit, inainte sa adune atatea operatii

Orit Fox este un model in varsta de 34 de ani, care admite ca a fost obsedata de papusile Barbie inca din copilarie. Si-a propus inca de atunci sa semene cu una, iar la varsta maturitatii a inceput sa-si puna in aplicare planul de a sfida cu orice pret trecerea timpului.

Incetul cu incetul, ea s-a supus unor interventii chirurgicale care au transformat-o in ceea ce femeia numeste: „un vis, o fantezie pe care barbatii o doresc”.

femeia-care-nu-se-poate-opri-din-facut-operatii-estetice-cum-s-a-deformat-la-doar-34-de-ani-dupa-zeci_3

Blonda, voluptuoasa, machiata strident, cu dantura orbitor de alba si mereu imbracata dupa modelul propus de papusa Barbie, Orit se amuza acum pe seama unuia dintre cele mai socante si dramatice momente din viata ei: acela in care a fost muscata de un sarpe, de san.

„A fost uimitor. M-a muscat un sarpe si apoi toata tara a inceput sa vorbeasca despre mine. Au aparut chiar zvonuri ca reptila a murit dupa aceea din cauza siliconului, dar nu e adevarat. N-a patit nimic. Iar eu am avut cicatrice cateva saptamani si-atat. Ca o zgarietura de pisica a fost!”, a dezvaluit atunci Orit.

Femeia spune ca desi isi pune constant viata in pericol, frumusetea e mai importanta decat orice altceva pentru ea si ca nu se poate abtine de la interventiile chirurgicale.

Medicul care o „modifica” este pus pe apelare rapida in telefon, iar in zilele in care nu se simte bine, isi face programare si isi mai injecteaza putin botox in fata. „Cred ca sunt mai frumoasa acum decat inainte pentru ca ma intretin. Imi intretin frumusetea”, mai spune Orit.

femeia-care-nu-se-poate-opri-din-facut-operatii-estetice-cum-s-a-deformat-la-doar-34-de-ani-dupa-zeci_2

Intr-un reportaj special realizat de Channel 5, Fox a incheiat prin a-i asigura pe telespectatori ca este dispusa sa indure orice durere de dragul tineretii si ca operatiile estetice pe care si le-a facut in zona corpului si fetei vor continua pana la adanci batranete.

Voi ce părere aveţi: este frumoasă sau vă sperie aspectul ei actual?!

blank