Showbiz, Stiri

S-a întors lumea cu josul în sus! Cătălin Botezatu îşi face reclamă “pe spatele Biancăi”?!

Cătălin, este momentul să fii bărbat!

catalin botezatu

Pe Cătălin Botezatu îl ştie toată lumea în primul rând pentru munca lui de designer. Este el recunoscut drept un mare creator român, dar este foarte conştient că a reuşit să fie în atenţia publicului aruncând cu tot felul de declaraţii în presă, vorbind despre orice, dar în special despre foste, actuale şi, dacă se hazardează puţin, chiar şi despre viizoarele relaţii. Aşa că orice găluşcă scoate Cătălin, presa o înhaţă şi o publică.

Să nu cumva să credeţi că Bote este inocent şi nu ştie asta! De fapt, chiar manipulează acest atuu, iar absolut tot ce spune este bine gândit înainte de a fi rostit. Niciodată nu va scăpa informaţii pe care nu vrea să le cunoască publicul său.

Aşa că acum a ajuns să fie extrem de vizibil graţie relaţiei sale cu Anda Adam, dar mai ales a poveştilor legate de Bianca. Adică, celebrul creator de modă Cătălin Botezatu a început să ţină trează atenţia opiniei publice făcând tot felul de remarci legate de biata Bianca.

Cu săptămâni înainte de nuntă, dar şi acum după nuntă, tot mai scapă câte ceva… Mai nou a povestit cât de dorit a fost la nunta Biancăi şi că este ofuscat de faptul că mireasa nu a vrut să recunoască asta. Ca apoi să spună că şi mama Biancăi a tras de el. “Mă jur, întrebaţi-o pe Bianca! M-am întâlnit cu ea de două ori, m-a şi sunat şi s-a rugat de mine insistent să vin la nuntă. Şi doamna Madi, maică-sa, m-a sunat. Şi cu o zi înainte de nuntă mi-a zis: <Hai, mamă, vino, că vreau să stau cu tine la masă!>. Păi, tocmai de asta nu am venit. Pentru că ar fi fost urât. Consider că nu are ce să caute la o nuntă un fost partener. Chiar dacă nu îţi mai pasă, până la urmă, tot există o strângere de inimă. Eu nu pot să fiu ipocrit şi să spun că m-aş fi simţit fericit acolo!>”, a declarat Botezatu în presa mondenă. Nu a uitat să spună că ar fi fost jenant să-i monopolizeze nunta şi să o danseze pe Bianca, pentru că toată presa ar fi sărit pe el şi ar fi uitat de eveniment.

Penibil, Cătălin! Ar fi fost mult mai înţelept dacă tăceai! Dacă ai pierdut trenul acesta nu trebuie să-i sari Biancăi la gât prin toate mijloacele! Ce nu-ţi convine?! Barem fotbalistul Adi Cristea s-a ales cu o ultimă noapte de amor! Tu cu ce te-ai ales? Ai dat o avere pe fata asta, de la maşini la tot felul de toalete, şi cu ce te-ai ales?! Cu nimic, doar vorbeşte gura fără tine?!

Sau te găseai în două luntrii şi aveai bucurii şi la mama Biancăi? Până la urmă o curtai pe mamă sau pe fiică?

Ioana Golea