Showbiz, Stiri

S-a întors Bianca Drăguşanu cu josul în sus!

Bianca nu mai vrea să apară în presă, se lasă supusă bisericii ortodoxe şi ţipă la televizor “Lăsaţi-mă în pace!”

Bainca

După ce ani de zile a făcut turul tabloidelor și televiziunilor, Bianca nu mai vrea să apară prin toate ziarele și televiziunile. Doar pe Pro Tv! Noul cuplu Victor Slav și Bianca Drăgușanu a trimis emisiunilor, publicațiilor și site-urilor o notificare prin care cei doi interzic publicarea și difuzarea imaginilor legate de viața privată, mai ales de la apropiata lor nuntă. Doar Pro TV și publicațiile Mediafax Group au „scăpat” de notificare.

Notificarea vine din partea unei “vedete” care s-a făcut cunoscută tocmai prin expunerea detaliilor din viața privată. În urmă cu câțiva ani, o poză cu Cătălin Botezatu și “o blondă” în mare făcea valuri în presa tabloidă. “Blonda lui Bote”, cum a fost numită la început, a devenit apoi cunoscută ca Bianca Drăgușanu.

Drept urmare, în emisiunea “La Măruţă” din seara aceasta, moderatorul a făcut ce-a vrut cu Bianca… Slav. Atenţie, doamna Slav nu se mai recunoaşte sub numele Bianca Drăguşanu!

Singurii care mai au drept de difuzare a imaginilor şi a faptelor noului cuplu sunt cei din trustul Pro, angajament care costă: bani din partea trustului, supunere totală din partea cuplului Slav.

popa

Şi jurnaliştii profită din plin! Cătălin Măruţă a presat-o făcând-o aproape în direct mincinoasă din cauza unui mesaj al Binacăi pus pe pagina ei personală de Facebook, prin care explica de ce nu vrea să se cunune în biserică: nu suportă mirosul de tămâie şi pentru că nu poate sta cu orele în picioare. Ea a negat că ar fi scris aşa ceva, Măruţă a insistat în câteva rânduri că dimpotrivă, greşeşte. El a adus şi un preot care să o dojenească pe viitoarea mireasă, iar în paralel a difuzat declaraţia unui alt preot care o “suspecta” că-l are pe “necuratul” în ea. Apoi a fost difuzat un film în care cei doi soţi se întrebau ce ar trebui să facă să treacă la religia catolică, numai să facă nunta în aer liber, cu naşi catolici. Victor şi Bianca s-au supărat pretextând că nu ştiau că sunt înregistraţi. Măruţă a parat, spunând că ştiau foarte bine că se filmează…

Ce mai, pregătirile de nuntă ale celor doi se transformă într-un coşmar! Atât de mult au enervat-o iscodirile lui Măruţă încât a ţipat “Lăsaţi-mă în pace!” Bianca, ostenită, a capitulat şi a spus că se supune regulilor Bisericii Ortodoxe şi va face nunta în biserică, fără naşii catolici – Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo. A făcut cuminte reclamă restaurantului unde va avea loc nunta şi, implicit, filmările Pro Tv-ului. A repetat de câteva ori că va merge la Târgul de Nunţi să-şi aleagă tortul şi să ajute alte mirese să-şi aleagă rochiile. Ea şi-a făcut deja “rochia de mireasă din visele” ei şi a anunţat că a costat-o peste 5.000 de euro.

Bianca

Nervoasă, nedormită, nemâncată şi extrem de vulnerabilă, viitoarea mireasă e în pragul unui colaps. Dar promite ferm că dacă nu va rezista să stea în picioare în biserică, nu se va aşeza pe un scaun, ci va sta, supusă în genunchi! Încet, încet, Bianca Slav a devenit victima propriei notorietăţi şi a propriei lăcomii. Dorinţa de bani şi de publicitate s-a întors ca un bumerang asupra Biancăi.

Ioana Golea