Showbiz, Stiri

S-a făcut peştele propriei neveste

Incredibil! Vedeta şi-a trimis soţia la produs în Austria

media_137948290053966400

Deşi a declarat de mai multe ori că a avut mare grijă de ea şi că nu a trimis-o niciodată să se prostitueze se pare că adevărul este altul.

Adevărata faţă a suspectului norocos la Loto, Stelian Ogică, s-a căsătorit cu cea despre care a declarat că este „viaţa lui”, Casandra. Dar când a dat de greu şi a ajuns falit, a trimis-o pe Casandra la produs în Austria. Marius Baldovin este cel care a dat publicitatii o discutie de pe Facebook pe care a avut-o cu fosta „viespe” a milionarului de la Loto.

„După ce, în urmă cu ceva timp, am avut un conflict cu Ogică la o emisiune TV, Casandra m-a abordat pe contul meu de socializare. Voia să ne vedem la o cafea pentru a-mi spune diverse lucruri despre soțul ei. Eram încântat că soția celui care este cunoscut ca ‘Spaimei Loteriei’ dorea cu orice preț să se întâlnească cu un cântăcios de muzică populară. Am rămas surprins de ceea ce îmi spunea despre viața ei. E de necrezut cum a dus-o Ogică să se prostitueze. M-am întâlnit cu ea la o discotecă din București; multe fițe și aere pe ea. Era atât de ‘domnișoară’ încât dorea orice băutură de la bar. Nu am stat să număr cât am cheltuit cu ea, contează că m-am distrat. Am întreținut o relație sexuală cu ea și i-am dat ‘flitul’! Am vrut să văd ce gagică are domnul Spaima Loteriei, Ogică Stelian. De altfel acesta insistă de câteva luni să aibă un dialog cu mine pe Facebook. Dorea încă de la început să-i facem rău Casandrei, dar i-am dat un ignor mare cât el!”, a declarat Baldovin pentru ziarul ring.

Mare caracter şi Ogică, dar şi Baldovin! Nu credeţi că de fapt aceşti bărbaţi sunt foarte josnici?! (I.G.)

blank