Showbiz, Stiri

S-a dezlantuit la ultimul spectacol al lui Sisu.

Relatia dintre Sisu si Alina Plugaru a luat pe toata lumea prin surprindere. Cei doi par a fi de nedespartit si au din ce in ce mai multe activitati impreuna. De curand, solistul s-a relansat in industria muzicala din Romania, iar Alina il sustine.

61524484

Zilele trecute, Sisu a lansat o noua melodie in colaborare cu solista Kaira, intr-un club din Centrul Vechi al Capitalei. Din spatele scenei, cea mai infocata admiratoare canta cot la cot cu artistii, aceasta fiind chiar Alina Plugaru.

Desi este una dintre cele mai cunoscute starlete porno de la noi, putini au fost cei care au sesizat-o pe Alina Plugaru la recitalul lui Sisu. Blonda s-a pus chiar in spatele scenei si l-a urmarit indeaproape pe barbatul pe care il cunoaste de ani buni. Desi piesa nu era inca difuzata, Alina stia fiecare vers in parte si a cantat incontinuu. Piesa “Condamnati la fericire” despre care atat Sisu si Kaira sustin ca are un puternic mesaj social, ce pune in discutie subiectul unitatii nationale, pare a fi pe placul starletei, care a filmat intreg recitalul.

61517680

Atat Sisu cat si Alina sunt pasionati de fotbal si sunt suporteri infocati ai echipei Steaua. Cei doi au fost vazuti la un meci al echipei favorite, unde, in tribune, nu au facut risipa de gesturi tandre si complimente cu tenta erotica. Atat Sisu, cat si Plugaru au tot dreptul sa faca ce vor, mai ales ca blonda se declara o femeei singura, iar el este divortat.