Showbiz, Stiri

S-au săturat! Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană sfidează vrăjile

Starletele vor să scape de asocierea în scandalul cu Melisa şi Vanesa

tonciu_si_buruiana_88898500

Reginele magiei Melisa şi Vanesa nu mai impresionează pe nimeni. Mai mult, fostele lor presupuse cliente, Sânziana Buruiană şi Andreea Tonciu, se laudă că farmecele lor sunt mai puternice decât cele ale vrăjitoarelor. Toate cele patru au fost prezente ieri la Tribunalul Ilfov, acolo unde se judecă Dosarul Vrăjitoarelor.

Sânziana Buruiană şi Andreea Tonciu s-au prezentat la Tribunalul Ilfov pentru a fi audiate ca martore în dosarul Vrăjitoarelor. În speranţa că numele lor nu va mai fi asociat cu acest scandal, Sânziana Buruiană şi Andreea Tonciu au venit să lămurească o dată pentru totdeauna situaţia.

“Eu sper ca de data asta să se clarifice totul, pentru că noi nu am avut nicio legătură, ne-au dat pur şi simplu un telefon şi vreau să scap de situaţia asta, să nu fiu chemată de 1000 de ori aici.”, a spus Buruiană.

“Ştia foarte bine că eu cu Niki mă cert foarte des şi că ştie ea că cineva ne face farmece. I-am închis telefonul. Sunt acele practici cu păpuşile înţepate cu ace cu gămâlie, iar persoanajele pe care le repr aceste păpuşi suferă.”, a spus Andreea Tonciu.

Tonciu şi Buruiană le-au luat în derâdere pe cele două aşa-zise regine ale magiei negre.

Fetele au fost citate să depună mărturie în dosarul pretinselor vrăjitoare Vanessa şi Melisa, judecate pentru că ar fi înşelat-o pe Oana Zăvoranu. Procesul însă a fost amânat deoarece unul dintre inculpaţi nu a fost adus la instanţă.