Showbiz, Stiri

S-au mutat împreună, dar deja au apărut probleme în paradis

Alex Velea, exasperat de crizele de gelozie ale Antoniei!

Velea Antonia

Alex Velea (29 de ani) nu-şi mai ascunde sentimentele pe care le are pentru Antonia (24 de ani). Artistul le-a povestit recent amicilor, chiar în pauza filmărilor unei emisiuni de la Antena 1, că o iubeşte foarte mult pe aceasta şi că este mâhnit că ea este foarte geloasă.

Alex Velea şi Antonia se poartă deja ca un cuplu căsătorit, chiar dacă aceasta se află în proces de divorţ cu Vincenzo Castellano, cu care are o fetiţă.

Pentru că iubirea lor e atât de puternică, Antonia şi Velea s-au mutat de câteva luni bune împreună, într-un apartament de fiţe de pe şoseaua Nordului, de lângă Herăstrău.

Dacă până mai ieri nu sufla o vorbă despre relaţia sa, cântăreţul nu se mai fereşte să-şi ascundă sentimentele în faţa prietenilor.

Un astfel de moment de sinceritate a avut şi în pauza filmărilor unei emisiuni a Antenei 1, atunci când artistul a povestit, într-un cerc restrâns, că o iubeşte foarte mult pe Antonia. Însă s-a plâns de faptul că partenera sa este foarte geloasă, chiar dacă el nu-i dă nici un motiv să se îndoiască de sentimentele lui şi să creadă că ar putea-o înşela.

Mai mult, atunci când nu sunt împreună, iar el este plecat din Capitală, la vreun concert, Antonia îl sună foarte des, pentru a se convinge dacă acesta îi este fidel sau nu.

Foarte îndrăgostită, la rându-i, de Alex Velea, Antonia a intentat divorţ, la tribunal, la sfârşitul lunii decembrie. Însă ea nu a ieşit la fel de repede din mariaj precum iubitul ei, pentru că, în cazul ei, la mijloc se află şi un minor, mai precis Maya, fetiţa de trei ani pe care a făcut-o cu Vincenzo Castellano.

Până la încheierea procesului, Antonia va purta numele de Castellano. În ceea ce-l priveşte pe Velea, pentru acesta a fost mult mai simplu să se despartă de soţia sa, Ana, la notar, întrucât cei doi nu aveau copii.