International, Stiri

S-au inventat pantofii care nu se strică niciodată!

Creatorul lor garantează că rezistă până la… 1000 de ani

  pantofi 3

Designerul Chris Shellis a realizat, probabil, cea mai dorita pereche de pantofi din lume. Ce ii face atat de speciali? Mai mult ca sigur, este vorba de faptul ca sunt realizati otel inoxidabil si din argint.

Designerul din Birmingham, Anglia, a lucrat cu toata inima sa la o pereche de pantofi care nu se vor strica probabil niciodata. Adio tocuri tocite, varfuri zgariate sau aspect ponosit, ce apare inevitabil odata cu trecerea anilor si purtarea lor.

pantofi 6

Un alt lucru trebuie luat in considerare, pretul care incepe de la 995 lire, echivalentul a 5.388 de lei, motiv pentru care. Pretul aduce insa si beneficii: o garantie neintalnita pana acumm de 1000 de ani.

Chris a declarat despre pantofii sai: „Pur si simplu nu se pot deteriora in nici un fel”. Mai mult decat atat, el sustine ca sunt cei mai comozi pantofi din lume deoarece au aplicate benzi de silicon care ofera flexibilitate piciorului.

pantofi 5

Odata cumparati, femeile nu vor trebui sa mearga cu ei la cizmar, acestia venind la pachet cu flecuri, dar si cu branturi siliconate care se pot inlocui.

Aceasta nu este prima pereche de pantofi extravaganta pe care o concepe Chris Shellis, el fiind deja renumit pentru o cei mai costisitori pantofi din lume, cu toc, realizati in totalitate din aur de 18 karate. Pretul este, bineinteles, unul foarte piperat, acestia pornind de la 140.000 de lire.

 

blank
blank