Showbiz, Stiri, Ultima Ora

S-a aflat identitatea iubitului secret CELEBRU al Andreei Tonciu! Roxana Vancea o sa turbeze cand o sa afle

S-a despartit de Nicolae Mitea, la sfarsitul verii, s-a tunat si a spus in gura mare ca este indragostita de un turc. Cu toate acestea, Andreea Tonciu s-a afisat la bratul altui barbat celebru din Romania! Vancea va muri de ciuda cand va vedea cine e.

61605798

Andreea Tonciu a pastrat secretul in legatura cu noul ei iubit. Bruneta a recunoscut ca altcineva i-a luat locul lui Mitea in patul ei, insa nu a vrut sa dezvaluie de la inceput despre cine e vorba.

Fosta iubita a lui Nicky a schimbat foaia si s-a afisat de aceasta data cu un barbat brunet, bine facut, pe care abia-abia daca a vrut sa-l arate si celorlalte femei, de teama parca sa nu i-l fure careva.
Andreea este foarte fericita de cand a facut aceasta mare schimbare in viata sa.

„Viata este frumoasa cand ai pe cineva langa tine care te face sa te simti minunat!”, a scris ea langa imaginea cu iubitul misterios.

Iulian Dirnea, asa cum scrie in buletinul lui, este un fotbalist nu foarte stralucit din Pitesti, care a activat in echipe precum Fulgerul Lereni sau Naomi Campulung, divizie necunoscuta…

Si, cu toate ca i-a lipsit sansa de a se remarca in Liga 1, tanarul nu a ezitat sa lege prietenii cu sportivii de prima mana. Dar nu pentru a se antrena alaturi de ei, ci pentru a petrece ca ei.

Iulian Dirnea si Roxana Vancea apareau impreuna in vara anului 2013, la malul marii.

Cei doi pareau foarte indragostiti, iar dupa zambetul blondinei se pare ca aceasta relatie o multumea nespus…

blank