Christoph Daum, antrenorul României a avut mari bătăi de cap aseara în confruntarea cu Kazahstan după ce a fost nevoit să opereze schimbări în echipă încă de la începutul meciului.
Dragoș Grigore a ieșit în minutul 26 în urma unui duel cu un adversar. Verdictul medicilor este crunt: fractură de piramidă nazală, ceea ce înseamnă că urmează o lunga perioadă de pauză.
A urmat Alex Chipciu care a fost înlocuit la pauză, după ce a jucat minute bune accidentat. Medicii l-au anuntat că are ruptură musculară.

Cristian Săpunaru a fost dus la spital la finalul meciului, după ce a continuat cu greu jocul, în urma a două lovituri dure primite în repriza secundă. Prima dată a primit, în săritură, un cot în ceafă. A revenit pe teren, după ce a primit îngrijiri medicale iar la scurt timp, în minutul 74, a fost lovit violent cu capul în bărbie, în timp ce încerca să blocheze un adversar care avea mingea la picior. A petrecut momente bune căzut pe gazon, dar a reușit să se ridice și să continue. În urma loviturii jucătorul s-a ales cu șase dinți sparți.
Meciul s-a terminat la egalitate și mulți cred că este un rezultat rușinos. Totuși, nu trebuie uitat că România trebuia să primească diun partea arbitrului mai multe lovituri libere, la faulturi evidente, i s-a refuzat două penalty-uri clare ca lumina zilei, iar jucătorii kazahi trebuiau sancționați după multiplele faulturi extrem de dure.