Actualitate, Featured

S-a rupt lanțul de iubire între Dacian Cioloș și PNL. Premierul atacat grav de Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, copreședintele PNL a lansat un atac fără precedent la adresa Guvernului și a premierului Dacian Cioloș. Alina Gorghiu spune că prin demisia lui Gabriel Biriș, Guvernul scapă de o mare criză de imagine.
Gorghiu lasă de înțeles că acest Guvern este pe cale să piardă sprijinul PNL și le reamintește tehnocraților că mai au doar patru luni de stat la Palatul Victoria.

”Demisia de astăzi a lui Gabriel Biriş scapă destul de ieftin Ministetul Finanțelor de cea mai urâtă criză de imagine în care a fost băgat acest Guvern în apropierea finalului său de mandat. Pentru aceeia care l-am susținut, am fost puşi într-o mare dificultate. Dar răspunsul e simplu: în locul premierului il demiteam pe Biriş de ieri, nu stăteam inca 24 de ore să aştept. Este valabil şi pentru doamna ministru, care parcă mai ieri se lauda la un post tv că își asumă un nou proiect de modificare a codului fiscal. Ca sa amintim unora: mandatul lor este de încă 4 luni şi nu pot face prin ordonanță ce trebuie să facă un parlament legitim ales”, scrie Alina Gorghiu, pe pagina personală de Facebook.