Showbiz

S-A MARITAT AUGUSTA LAZAROV

augustalazarov-1339508435În luna decembrie a anului trecut, Augusta Lazarov (40 de ani) devenea mămica unui băiețel perfect sănătos. Actorul Andreas Petrescu (39 de ani) a făcut pasul următor și a cerut-o pe aceasta de soție.

Cununia religioasă a avut loc aseară, în preajma a câteva zeci de apropiați și rude. Mirele și mireasa au fost atracția serii: dacă Andreas a optat pentru un costum negru, simplu, elegant, Augusta a ales o rochie de mireasă albă, clasică, cu bretele. Copilul celor doi nu a lipsit nici el de la nuntă și a fost la fel de bine îmbrăcat precum părinții săi.

Cele mai frumoase momente a fost de departe valsul și tortul. Augusta, talent Manager-ul Antena Group, a fost tot un zâmbet întreaga noapte, iar Andreas nu i-a ieșit din grații.

Augusta Lazarov a fost soţia marelui producător de televiziune Valeriu Lazarov, însă acesta a murit. Despre Augusta se spune că ar fi fost şi cu Vladimir Drăghia şi, pe când acesta filma la Burlacul, emisiune produsă de Augusta, ar fi fost dat afară de către aceasta într-una din desele ei crize de gelozie.