Showbiz

S-a întors roata. Vica Blochina i-a servit lui Pițurcă ceea ce i-a servit și el neveste-si

Selecționerul Victor Pițurcă are un mariaj longeviv: de 30 de ani este căsătorit cu Maria Pițurcă. Jumătate din acest timp, însă l-a petrecut înșelând-o cu aceeași femeie – Vica Blochina.

Acum însă Vica recunoaste că nici Piti nu a fost singurul bărbat din viața ei.

Fotbalistul a cunoscut-o pe Vica Blochina la locul de muncă al acesteia: într-un bar select din Capitală, unde balerina de origine lituaniană dansa. A fost dragoste la prima vedere, a susținut tot timpul blonda și au hotărât sa trăiască, în secret, o poveste de iubire.

Cu toate acestea, după ce balerina a dat naștere unui copil, iubirea lui Pițurcă n-a mai fost aatât de fierbinte, nici pe copil nu l-a recunoscut – este nevoie de hotărâre judecătorească pentru asta.

Acum Vica recunoaște că n-a fost singurul bărbat din viața ei în perioada destul de lungă – 16 ani – în care au fost împreună. „Pentru că mă iubesc foarte mult, mi-e greu să accept faptul că mă înșeală. Am fost înșelată, n-a fost dureros, dar nici n-am mai putut sta cu acea persoană”, a mărturisit Vica Blochina. „Niciodată o femeie să nu înșele partenerul, daca nu lipsește ceva. Dacă femeile sunt fericite într-o relație, nu au nevoie să înșele”. Întrebată dacă ea l-a înșelat pe Victor Pițurcă, Vica a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri: „Da, l-am înșelat.”

Vica Blochina și Victor Pițurcă se luptă în instanță de mai bine de 5 ani. În iulie 2013, rezultatul testului ADN a confirmat că Pițurcă este tatăl băiețelului. În august 2013, instanța a decis micșorarea pensiei alimentare la 2900 de euro și 50.000 de euro, retroactiv.