Cristiano Ronaldo la Manchester United. Unde se va transfera superstarul portughez
Sport

S-a încheiat coșmarul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United. Unde se va transfera superstarul portughez

Cristiano Ronaldo a ajuns la un acord cu oficialii de la Manchester United și va pleca de la clubul cu care a intrat într-un conflict de proporții. Cu ce echipă va semna superstarul portughez.

Oficialii de la Manchester United au anunțat, marți seară, că se vor despărți de Cristiano Ronaldo (37 de ani), jucător care nu se mai află în grațiile antrenorului olandez Erik Ten Hag. Atacantul nu a mai fost inclus în lot, în ultimele partide ale „diavolilor”, iar ruptura era evidentă. Lusitanul și-a dorit foarte mult să plece la o altă echipă, în vară, dar nu a reușit să ajungă la un acord cu cineva.

Cristiano Ronaldo pleacă de la Manchester United

„Ronaldo va pleca de la United!

Cristiano Ronaldo va pleca de la Manchester United, după un acord comun, ce va intra în vigoare imediat.

Clubul îi mulțumește pentru imensa contribuție avută în două perioade pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de meciuri. Îi urează numai bine lui și familiei sale. Lumea de la Manchester United rămâne concentrată pe asigurarea progresului sub comanda lui Erik Ten Hag. Lucrăm împreună pentru a avea succes pe teren”, au anunțat cei de la Manchester United în cadrul unui comunicat de presă.

„După discuțiile cu cei de la Manchester United, am ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Iubesc Manchester United și iubesc fanii. Asta nu se va schimba niciodată. Simt că e timpul să caut o nouă provocare. Îi urez cele mai bune lui Manchester United”, a spus Cristiano Ronaldo, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Unde va ajunge superstarul portughez

Conform cotidianului spaniol „Marca”, portughezul ar putea să ajungă la Newcastle United. Cu care ar putea să semneze la începutul anului viitor, în luna ianuarie, în perioada de mercato,

Cristiano Ronaldo a acordat un interviu, săptămâna trecută, și a lovit fără milă în Manchester United. „Clubul m-a trădat. Am fost scos oaia neagră. Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nici el nu mă respectă. Clubul a încercat să mă forţeze să plec. Nu doar managerul, dar şi alte persoane de la club. Mă simt trădat. Am simţit că unii oameni nu m-au vrut aici. Nu doar sezonul ăsta, şi anul trecut de asemenea”, spunea Ronaldo.

blank