Featured, Social

S-a dat startul construirii, pe litoralul românesc, a primului complex all inclusive

S-a dat startul construirii, pe litoralul românesc, Sudul litoralului va avea peste doi ani un resort all inclusive de 4 stele, de mărimea unei staţiuni dacă e să ne raportăm la numărul locurilor de cazare pe care le va oferi: nu mai puţin de 3.000. Investiţia este estimată la 40 de milioane de euro şi vizează cinci hoteluri din Olimp, care vor fi modernizate şi reunite într-un singur complex, cu o suprafaţă totală de 85.000 de metri pătraţi.

Cel mai mare resort all inclusive de pe litoral va fi deschis în Olimp, cel mai probabil în 2021 şi va include hotelurile Amfiteatru, Panoramic, Belvedere, Majestic şi Craiova, se arată pe profit.ro. Sursa citată susţine că Mohammad Murad a cumpărat recent de la fraţii Micula hotelul Craiova, de două stele, cu cinci etaje, două corpuri de clădire şi 163 de camere, potrivit replicaonline.ro.

Omul de afaceri a plătit pentru hotelul administrat de Hotel Club Estival 2002 SA circa 1,6 milioane de euro, fără TVA. În decembrie 2017, ANAF cerea pentru acest hotel echivalentul a peste 2,1 milioane de euro, dar nu a găsit niciun client.

Fiscul a încercat să obţină în conturile datoriilor pe care fraţii Micula le au la stat acest hotel 9,7 milioane de lei, fără TVA: 4,9 milioane de lei clădirea, 2,4 milioane de lei terenul aferent de 16.774 metri pătraţi şi tot 2,4 milioane de lei restaurantul de 1.700 metri pătraţi. În iunie 2018, Murad a cumpărat şi hotelul Prahova din Neptun, deţinut tot de fraţii Micula, dar în urma unei licitaţii a Fiscului.

blank