Gigi Becali a dezvăluit că Parma are ”pe masă” o ofertă de 12.000.000 de euro pentru Dennis Man, pe care patronul Kyle Krause nu vrea, însă, să o accepte.

Conducătorul de la FCSB nu a dezvăluit numele echipei care îl vrea pe Dennis Man, dar italienii de la Parmalive susțin că aceasta este Lille, nimeni alta decât noua campioană a Franței, formație calificată direct în grupele Champions League.

Lille oferă 12.000.000 de euro pentru Dennis Man
Deși acceptarea ofertei ar aduce profit într-un timp relativ scurt Parmei, care a plătit pentru Dennis Man 11.000.000 de euro în ianuarie celor de la FCSB, americanul Kyle Krause este hotărât să-l țină cu orice preț la club pe mijlocașul român, considerat o piesă esențială pentru formarea unui echipe care să promoveze imediat în Serie A.

La Parma, același statut ca al lui Dennis Man, de jucător netransferabil, îl are și Valentin Mihăilă, conducerea clubului italian considerându-i pe cei doi mijlocași de bandă români piese esențiale pentru o echipă care să aibă șanse reale la revenirea imediată în Serie A.

În ultimul sezon, Dennis a evoluat în 14 meciuri pentru Parma și a reușit două goluri și un assist, în timp ce Valentin Mihăilă a punctat de patru ori și a oferit două assist-uri în 17 apariții. Cei doi fotbaliști români nu au putut juca în ultimele cinci runde ale sezonului, din cauza unor accidentări musculare.

Și Trabzonspor s-a interesat de Dennis 

Pe lângă Lille, și turcii de la Trabzonspor sunt interesați de un transfer al lui Dennis , pe care doresc să-l aducă, inițial, sub formă de împrumut pentru un sezon.

La fel ca în cazul propunerii din Franța, răspunsul lui Kylie Krause a fost negativ, Dennis Man fiind netransferabil în această perioadă de mercato.