Senator USR și Vicepreședintele Senatului României, Mihai Goțiu, a fost surprins dormind la locul de muncă, unde este plătit din banii românilor. Culmea este că partidul din care face parte Mihai Goțiu, spune că vrea să salveze România, dar nu prea se știe exact cine o pune în pericol. Din imaginile care circulă în prezent pe internet, se pare că însuși cel ce doarme dus se poate considera că este în pericol și asta pentru că alege să doarmă pe unde apucă.

Mai mult, se pare că Mihai Goțiu este un pic prieten și cu Bachus, dar nu e o problemă asta, pentru că lichidele cu grade îl pot ajuta să doarmă mai bine. Astfel poate visează cum să salveze România. Mihai Goțiu are și ceva antecedenta atât cu dormitul pe unde apucă cât și cu Bachus. În urmă cu doi ani, Mihai Goțiu a fost fotografiat în Vama Veche, dormind pe plajă cu un bidon de bere la cap.

Mai trist este că România nu poate avansa cu astfel de aleși iar USR nu poate salva nimic. Acum încep să vadă şi românii ce au votat în realitate când au pus ştampila pe USR. S-au grăbit să se ducă buluc după Nicuşor şi acum culeg ce au semănat: adică…nimic.mihai-gotiu-doarme-in-parlament-800x500_c