Politic, Stiri, Ultima Ora

Ruxandra Dragomir: Nu plec din PMP

Ruxandra Dragomir nu a plecat din PMP și nici nu și-a manifestat vreodată această intenție, așa cum “zvonuri tendențioase”, lansate pe rețelele de socializare, lăsau să se înțeleagă, a precizat, joi, Departamentul de Comunicare al Partidului Mișcarea Populară.

ruxandra_dragomir_agerpres_5542150_56311800

PMP susține că “aceste zvonuri, preluate cu obstinație de o anumită parte a presei, au fost prompt negate chiar de Ruxandra Dragomir”.

“‘Am o veste proastă pentru cei care s-au bucurat că aș fi plecat din PMP. Nu părăsesc echipa despre care cred că poate schimba România în bine’, a precizat Ruxandra Dragomir”, potrivit comunicatului de joi al Departamentului de Comunicare al PMP.

Fosta tenismenă Ruxandra Dragomir a fost aleasă, în luna iulie a acestui an, în funcția de președintă a organizației de femei a PMP, în cadrul Congresului Femeilor Populare desfășurat la Sinaia.

‘Nu am mai făcut politică înainte de a veni în PMP. În Mișcarea Populară am găsit ceea ce îmi doream de la un partid — sprijin pentru femei și modele adevărate de politician. Le transmit tuturor femeilor populare că vor avea în mine cel mai puternic suporter al lor’, declara atunci Ruxandra Dragomir, care a fost singura candidată pentru această funcție.