Politic

Ruxandra Dragomir îi ia apărarea Elenei Udrea

Dupa capre si cimitire,avocati arestati pentru ca si-au aparat clientii,a venit si randul ,,postacilor” de partid sa faca deliciul presei ca urmare a talentului de povestitor al DNA, a scris Ruxandra Dragomir, pe pagina sa de Facebook.
udreatenis05-465x390

„Anchetatorii nu au probe si arunca praf in ochi,incercand sa mute batalia din sala de judecata la televizor.Nu exista nicio legatura intre ,,postacii” PDL si,, Gala Bute”. Procurorii nu au reusit sa demonstreze ca Elena a luat vreun leu din aceasta poveste,si vor sa impinga dosarul in alta directie. Daca vor sa se ocupe de finantarea campaniilor electorale,sa inceapa cu denunturile facute de Gabriel Sandu si Dorin Cocos impotriva liderilor PNL(fost PDL)de astazi-incepand cu Vasile Blaga”, a mai spus ea.

Ruxandra Dragomir a adăugat că inclusiv PSD şi PNL au echipe plătite de postaci.

„Daca vor sa se ocupe de ,,postaci” ,sa treaca pe la PSD si PNL,care au in continuare astfel de echipe platite.
Eu cred ca justiția trebuie facuta pe lege in Romania si ca anchetatorii trebuie sa se preocupe mai mult de actele procedurale si sa nu se transforme in scenaristi de telenovele televizate pe canalele de stiri. Elena,nu esti singura!”, a mai scris Dragomir pentru pagina sa de Facebook.

blank